Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]
ОЧАКВАМЕ ВИ !
От 09.02.15г (понеделник) Iv Dance започва занимания с нова група на възраст 7-10 години от 17:30ч до 18:30ч. Всички ,които искат да усвоят богатата палитра от художествена гимнастика, модерен балет и други стилове танци, да изградят чувство за ритъм , координация, финес и увереност, с нетърпение очакваме новите състезателки на Iv Dance.С постоянство в репетициите танцът се превръща в много повече от тренировка. Той е начин за изразяване на емоциите, облагородяване на личността и възпитаване на характера.

Творческото вдъхновение, спортният дух и трудолюбието са визитната картичка на танцова школа „Iv Dance”

За информация и записване на тел:0899212220
Posted by Administrator on Friday 30 January 2015 - 14:06:32printer friendly create pdf of this news item
Iv Dance участваха на Годишните награди на "Сърцето на София"
За седма поредна година на церемония в театър “София” бяха връчени наградите за принос в образованието и творчеството “Сърцето на София”. Събитието е под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова, която е и първият носител на отличието.
Концертът с участие на деца от столични училища и детски градини, наречен “Различни, но заедно”, изправи на крака публиката от изявени дейци на образованието и културата.Сред тях беше и вицепрезидентът Маргарита Попова. Наградите се връчват в 7 различни области: за популяризиране на българското изкуство, иновативни методи в образованието, дългогодишна преподавателска дейност, цялостен принос, за която беше номиниран любимият актьор и преподавател Стефан Данаилов
Posted by Administrator on Tuesday 20 January 2015 - 14:03:17printer friendly create pdf of this news item
Първият Коледен гимнастически турнир в Национална спортна акедемия "Васил Левски".
С много усмивки,коледно настроение и ДВЕ КУПИ за 2-ро и 3-то място мина Първият коледен гимнастически турнир в Национална спортна акедемия "Васил Левски".
Малката група на Iv Dance 5-6 годишните снежинки се справиха отлично със съчетанието си и показаха много добра техника с топки.По-голяма група 8-10 годишните,изпълниха танц на "Костенурките" и показаха отличен синхрон и изпълнение.
Браво деца,бяхте страхотни.
Posted by Administrator on Thursday 25 December 2014 - 20:04:43printer friendly create pdf of this news item
Go to page   <<        >>  www.iv-dance.com